Vandaag geopend 09:00 - 17:30

Werkzaamheden entree bij Multivlaai

28 maart 2022

Afgelopen augustus zijn de werkzaamheden begonnen aan de Expeditiestraat en de tunnel. Deze wordt namelijk verdiept, zodat alle vrachtwagens weer door de tunnel kunnen rijden. De Expeditiestraat is de straat aan de achterzijde van de winkels, waar de vrachtwagens de goederen laden en lossen. Alles loopt volgens plan en de laatste fase van de straat en tunnel gaat van start. 

Het laatste stukje 
De laatste fase van dit project betreft het stukje straat voor de entree bij Multivlaai. Van circa 7 april tot en met circa 7 mei wordt deze heringericht. Doordat de expeditiestraat en tunnel zijn verlaagd, zal ook het stukje straat voor de entree verlaagd moeten worden. Wanneer deze straat een stuk lager is, maken we het ook graag ‘laagdrempelig’ voor onze bezoekers om te komen shoppen. Er komen nieuwe trappetjes voor de bezoekers en wordt er een hellingbaan voor rolstoelen en scootmobiels aangelegd. Spiek vooral even op de foto voor een sfeerimpressie.   
 
De entree blijft gedurende deze tijd via loopplanken open en toegankelijk voor bezoekers. Wel adviseren we rolstoelen en scootmobiels tijdelijk een andere entree te gebruiken.   

Toekomstige plannen 
Gedurende het jaar zullen we in fases de binnenkant van het winkelcentrum en parkeerdek vernieuwen. Op de hoogte blijven? Houd dan onze Facebook én website in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief