Vandaag geopend 09:00 - 17:30

Binnenkort: Vershof Every.Deli in Sterrenburg

12 juli 2022

We zitten niet stil in winkelcentrum Sterrenburg. De afgelopen periode zijn we begonnen aan de interne bouw en inmiddels kunnen we het volgende spannende aankondigen: Sterrenburg krijgt een nieuw Vershof, genaamd “Every.Deli”!

Every.Deli
Om ervoor te zorgen dat Sterrenburg een plek krijgt waar je in één rondje al je versproducten kan kopen, beginnen we in augustus aan het nieuwe concept Every.Deli. Wat houdt dit precies in?

Momenteel liggen verswinkels, zoals Bakkerij Korteweg, Bresser Groenteman en Kippie, al bij elkaar. Voor een optimale shopbeleving zullen verswinkels Koelewijn’s Visspecialiteiten en Multivlaai verhuizen en zich toevoegen aan deze passage. Zo creëren we een echte versstraat!

Ook doen Jamin en Slagerij Gelderblom mee aan de stoelendans. Zij zullen switchen van locatie en kijken uit om verder te gaan in een nieuw, fris pand.

Neem plaats
Nu alles bij elkaar zit, is het wel zo lekker om die verse kibbeling of kipsaté gelijk op te smikkelen. We zijn dan ook blij om te melden dat het nieuwe Vershof een ruimte krijgt waar je heerlijk kunt uitrusten en al stiekem kan genieten van je aankopen. Spiek vooral even op de bijgaande impressie voor een eerste blik.

Uitbreiding Van Pelt Lunchroom
Eenmaal bezig met het creëren en renoveren van het Vershof, kunnen we het volgende natuurlijk niet overslaan… Vol trots zal Van Pelt Delicatessen zich uitbreiden met een eigen terras in het winkelcentrum. Met wie plan jij snel een lunchdate in om het nieuwe terras uit te proberen?    

Het winkelcentrum blijft tijdens de gehele vernieuwing altijd open. De bouw van het Vershof zal naar verwachting duren tot en met het einde van het jaar.

Wil je op de hoogte blijven van de vernieuwing van Sterrenburg? Hou dan de ‘Sterrenburg vernieuwt’-pagina in de gaten, en volg ons op Facebook en Instagram!