Vandaag geopend 11:00 - 18:00

Sluiting entree en sloping brug

12 september 2022

We zijn begonnen aan een belangrijk mijlpaal in Sterrenburg. Kan jij raden wat het is…? In het vernieuwde Sterrenburg nemen we afscheid van de loopbrug op de eerste etage en sluit de bijbehorende entree. Let’s go!

De entree op de eerste etage tegenover De Zilveren Naald, richting het parkeerdek, sluit vandaag officieel. Meteen daarna volgt de sloping van de brug naar deze entree toe. We verwijzen je graag door naar onze trotse, nieuwe entree, een eindje verderop! Alle winkels blijven toegankelijk tijdens de werkzaamheden en naar verwachting neemt dit gedeelte van de vernieuwing ongeveer twee weken in beslag.

De werkzaamheden
Om een verdieping lager niet tot last te zijn, worden er vandaag stofwanden op de begane grond geplaatst. Daarnaast wordt alles netjes afgezet en al snel volgt het slopen van de brug. Het slopen van de brug vraagt om een knap staaltje werk. Gelukkig weten de bouwlui precies waar ze mee bezig zijn en plaatsen ze woensdag 14 september ook stempeltorens om de werkzaamheden te ondersteunen. Dit betekent dat het alleen mogelijk is om langs Hans Anders en Piet Lap door te steken naar de rest van het winkelcentrum.

Wat voor geluid komt erbij kijken?
Het verwijderen van een brug is niet niks en het hele proces brengt de nodige geluidsoverlast met zich mee. We doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken en willen jullie via dit bericht goed voorbereiden. In de week van maandag 19 september wordt de brug in stukken gezaagd. Dit zal naar verwachting het meeste geluid met zich meebrengen. Als alles meezit, zijn ze hiermee in een week klaar!

Om Sterrenburg te transformeren naar een Full Service Center, gebeurt er een hoop tegelijk. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Hou dan de ‘Sterrenburg vernieuwt-pagina in de gaten, volg ons op Facebook en Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief!