Vandaag geopend 09:00 - 17:30

Verbouwingsupdate vernieuwing Sterrenburg

4 mei 2021

De hellingbaan, de staalconstructie en de dakvloer. Kunnen onze bouwers het maken? Nou, en, of! Wil je weten wat er de komende weken op de planning staat? Lees dan snel verder! We vinden het namelijk erg belangrijk dat je precies weet wat de voorderingen zijn rondom jouw (vernieuwde) lievelingswinkelcentrum.

Weet je nog dat we in onze vorige update spraken over het staalframe en de fundering? Deze worden in week 18 gelegd. Daarna is de kanaalplaatvloer aan de beurt én als de weergoden het toelaten starten de werklui in week 20 met de wapening, wegdekverwarming en het storten van de druklaag. Vervolgens kun je in week 21 de rijbaangeleiders en de (tijdelijke) beschermring verwachten.

Parkeerdekopgang Planetenlaan
En het vernieuwde parkeerdekopgang aan zijde Planetenlaan die 7 mei zou open gaan? Daar moet je nog héél even op wachten. Hoewel we hoopten op 7 mei, wordt de baan naar verwachting vrijgegeven voor publiek op maandag 31 mei. Op de foto zie je een sfeerimpressie van wat je kunt verwachten, maar let op! De opgang ziet er straks nog niet direct uit zoals op de foto. Deze is enkel gebruiksgereed. Voor het eindresultaat moeten we nog even geduldig zijn.

Zoals je leest, wordt er hard gewerkt aan het nieuwe Sterrenburg voor jou en voor ons. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze social media kanalen én website in de gaten voor de laatste updates.