Vandaag geopend 11:00 - 17:30

Winkels

C

Chinees Japans Restaurant Lotus

E

Eetcafe De Ster

Eethuis Bizz

Uiten bij Eetcafé de Ster in Dordrecht

In winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht kun je bij Eetcafé de Ster terecht voor de heerlijkste shoarma, hamburgers, kapsalons, frites, mixed grill, speciale schotels en salades. Kortom alles wat je nodig op het gebied van een lekkere hap tijdens of na het winkelen, of zelfs na een avondje stappen. Kom snel langs in Sterrenburg.

Internationaal uit eten

Bij Chinees restaurant Rode Lotus geniet je de hele avond van typisch Japanse en authentieke Chinese gerechten. Met in de Japanse keuken sushi nigiri waarvoor koks van Rode Lotus de rijst met liefde klaarmaken en gegarneren met smaakvolle verse vis. Of het Chinees-Indische gerecht Babi Pangang gemaakt volgens Chineesrecept. Het gekookte varkensvlees wordt gefrituurd, in plakken gesneden en vervolgens rijkelijk overgoten met een gebonden zoetzure saus op een bedje van atjar tjampier. Niet alleen proef je in Sterrenburg een stukje China en Japan, je waant je ook in Aziatische sferen door de inrichting van het restaurant. Met de ambiance en sfeer word je meegenomen op een culturele reis. Ben jij klaar voor een smakelijke trip naar Azië dichtbij huis?

Openingstijden restaurant

Of je nu gaat eten bij Eetcafé de Ster gaat of bij Chinees restaurant Rode Lotus, voor een dichte deur staan vindt niemand leuk. Op de betreffende winkelpagina's hierboven vind je de openingstijden, adressen en telefoonnummers. Sterrenburg smaakt naar meer! 

De gezelligste plek van Dordrecht is winkelcentrum Sterrenburg.
Met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca slaag je hier altijd. Ben je op zoek naar de nieuwste bestseller in de boekwinkel, wil je je je band laten plakken bij de fietsenwinkel of wil je een mooi sieraad uitzoeken bij de juwelier? In winkelcentrum Sterrenburg slaag je altijd! Voor de dagelijkse boodschappen kun je bij Jumbo en Lidl terecht.

Ook voor een snelle snack, verse delicatessen in de versstraat of een heerlijk Chinees diner zit je bij Sterrenburg goed. Kom gezellig langs en geniet van ons aanbod! 

Parkeren is gratis op het parkeerdek van Sterrenburg.